Sovelluskehittäjät

Referenssimme

Lue kumppaneidemme menestystarinoista.

CASE LAPPSET GROUP

Sovelluskehittäjien suunnittelijat ovat toteuttanut meille rajapintaohjelmiston, jolla haetaan WWW-sivuillemme tuoterekisteristämme tuotetietoja ja niihin liittyviä kuvia, piirustuksia ja ohjeita.”

Lappset

CASE VIVIDWORKS

Toimintatapoihimme kuuluu ohjelmistosuunnittelijoiden ulkoistaminen asiakasyritystemme vahvuuteen. Deveteamin ohjelmistosuunnittelijat ovat jo usean vuoden ajan olleet osana VividWorksin henkilökuntaa.

Vividworks

CASE DB SCHENKER

DB Schenkerin kuljetuksissa liikkuu valtava määrä tavaraa. Yhtiö vie ja noutaa vuosittain Suomessa noin seitsemän miljoonaa kappaletavara- ja pakettilähetystä. 

DB Schenker

CASE FENIX MARIN

Moottoriveneiden sopimusvalmistaja Fenix Marin Oy käyttää Sovelluskehittäjien  kehittämää tuotannonohjaus- ja laadunvarmistusratkaisua, joka on tehostanut heidän tuotantoaan ja helpottanut laadunvalvontaa merkittävästi. Yamarin, Yamarin Cross ja Silver Z-sarjan veneet valmistetaan Fenix Marinin Valkeakosken tehtaalla, jossa Identoin kehittämä ratkaisu on käytössä.

Fenix marin

CASE MECTALENT OY

Tarkkuusmekaniikkaa teknologian eri aloille valmistava Mectalent otti vuonna 2017 käyttöönsä Sovelluskehittäjät Ryhmän IoT-teknologiaan perustuvan sovellusratkaisun koneistamonsa käyttöasteen seurantaan.

Mectalent

CASE THERMISOL

Vuoden 2016 alussa ryhdyimme suunnittelemaan muovipohjaisia lämmöneristeitä valmistavalle Thermisol Oy:lle Celesta-sovellukseemme pohjautuvaa reaaliaikaista tuotannonraportointijärjestelmää, joka toimii osana heidän tuotannonsuunnittelujärjestelmäänsä.

Thermisol

CASE RUUKKI

Ruukki Construction Oy on käyttänyt Suomessa vuodesta 2014 alkaen reaaliaikaista kuljetustenseurantaratkaisua, jonka kautta Ruukki voi tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampaa palvelua. Ratkaisu perustuu Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Identoin Celesta-tuotteisiin.  

Ruukki

CASE LOGISTICS

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle” kertoo asiakkaan edustaja. Hänen mielestään ”Sovelluskehittäjien osaaminen ja pitkä kokemus logistiikan mobiiliratkaisuista ovat nopeuttaneet projektiamme”.

Logistiikka

CASE FIRST QUANTUM MINERALS (Pyhäsalmi Mine)

"Tämä pelastautumistilanteen ohjausjärjestelmä säästää meille elintärkeitä sekunteja pelastautumisessa. Toivottavasti järjestelmää ei tarvitse koskaan käyttää todellisessa tilanteessa.  Evakuointiharjoituksissamme se on osoittanut tarpeellisuutensa. Työntekijämme ovat siirtyneet suojatiloihin nopeimmillaan alle kymmenessä minuutissa."

Pyhäsalmi kaivos

CASE E.T. LISTAT OY

E.T. Listat Oy on tehostanut toimintaansa Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Identoi Oy:n toimittamalla reaaliaikaisella Celesta MES ja sisälogistiikan ratkaisulla vuodesta 2015.

E.T Listat oy
Kiinnostuitko?

Jätä yhteyden­otto­pyyntö.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.