REKRY

Home

Avoimet työpaikat – Haemme uusia sovelluskehittäjiä joukkoomme!

Sovelluskehittäjät Ryhmän yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on voimakas kasvu AI:n, IoT:n sekä logistiikan sovellusten palveluntarjonnan saralla. Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä palvelukseemme. Jos sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus sovelluskehityksestä ja koet sopivasi joukkoomme, voit jättää meille avoimen työhakemuksen alla olevasta yhteydenottolomakkeesta tai kysyä lisää tarjoamistamme työmahdollisuuksista.

Tällä hetkellä haemme vakituisiin toimiin seuraavia tekijöitä:

SOVELLUSKEHITTÄJÄ, FULL STACK DEVELOPER

Haemme junior ja senior web-kehittäjiä useisiin projekteihimme. Käyttämämme teknologiat ovat Angular, TypeScript, React, Node.JS, C#, Microsoft ASP.NET/MVC, SQL, PHP, WordPress sekä pilvipalvelut Microsoft Azure sekä Amazon Webservices.

Hakijoilla tulisi olla 2–3 vuotta kokemusta web-kehittämisestä sekä tietotaitoa 1–2 yllä mainitusta teknologiasta. Sinun ei tarvitse olla koodiguru, sillä tärkeämpää on intohimo uusien teknologioiden oppimiseen sekä hyvä kommunikointi- ja ongelmanratkaisukyky. 

Mitä tarjoamme sinulle: 

 • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakas- ja tuotekehitysprojekteja ketterin menetelmin toteutettuna
 • Viihtyisän työympäristön, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut

Yhteydenotot ja hakemukset:
Juha Väyrynen
toimitusjohtaja 
juha.vayrynen@sovelluskehittajat.fi 
p. 040 534 3932

 

  Sovelluskehittäjät henkilö tietokoneella

  Porukkamme Sovelluskehittäjillä on aivan huippu! Joukkoon mahtuu hiljaisempia ja puheliaampia, kaikkien mahtavien tyyppien kanssa todella viihtyy. Virkistystoimintaa on tarjolla jousiammunnasta ja kiipeilystä fine diningiin tai Rukan mökkiviikonloppuun, ja jokainen pääsee mukaan. Työssä ja työyhteisössä jokaisen oman kasvun ja vaikuttamisen mahdollisuudet ovat hyvät ja ilmapiiri on rento. AI:n parista löytyy ääretön määrä mielenkiintoisia ratkaisuja ja yhteistyökumppaneiden kanssa päässyt toimimaan mm. AR- ja VR-ratkaisuiden kanssa. Lisäksi Sovelluskehittäjät erottuu työnantajana useamman yrityksen yhdessä toimimisen tuomalla vakaudella.

  Jyri Annunen, Sovelluskehittäjät
  Sovelluskehittäjät Jyri Annunen

  Minulla on pieniä lapsia, joten joustava työaika on mahdollistanut yhteensovittaa perheen ja työnantajan tarpeet niin, että molemmat hyötyvät. Silloin kun kotona on ollut kaikista kiireisintä, lyhennetyn työajan ja etätöiden tekeminen on onnistunut vaivattomasti. Etätöiden tekeminen on myös työnantajan etu, koska kotona työskentely on monesti tehokkaampaa, koska keskeytyksiä on päivän aikana vähemmän.

  Mikko Joensuu, Sovelluskehittäjät Mikko Joensuu
  Sovelluskehittäjät

  Ota yhteyttä ja lähetä hakemus!