REKRY

Home

Haemme uusia sovelluskehittäjiä joukkoomme!

Haetko uutta suuntaa tekemisellesi? Haluatko ohjelmistokehityksen ammattilaisten joukkoon?

Jos olet sovelluskehityksen ammattilainen tai sellaiseksi aikova, ota yhteyttä!

JOS YHTEYDENOTTOSI  JOHTAA SUORAREKRYTOINTIIN JA TOISTAISEKSI VOIMASSAOLEVAAN TYÖSOPIMUKSEEN, MAKSAMME SINULLE ITSELLESI
JOPA 3000 EURON SUORAREKYRTOINTIPALKKION*

*Palkkio maksetaan toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen koeajan jälkeen

Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle sovelluskehittäjälle työpaikka, jossa työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja työtehtävät tukevat parhaalla mahdollisella tavalla myös itse kunkin henkilökohtaisia tavoitteita. Tässä suhteessa olemme varmasti joustavia.

Yrityksenä haluamme kasvaa, viimeisen kuukauden aikana olemme rekrytoineet useita uusia sovelluskehittäjiä ja haemme edelleen lisää. Jo kokemusta hankkineita asiantuntijoita tai osaavia lyhyemmän työuran omaavia tekijöitä. Vakiintuneempia tai omaa polkuaan vielä hakevia.

Voit siirtyä joukkoomme heti tai voimme sopia, että haemme sinulle aktiivisesti sopivaa roolia, johon voit siirtyä kun hetki on sopiva kaikille osapuolille. Tärkeintä on, että kysyntä ja tarjonta kohtaavat oikealla hetkellä.

Tarvetta on monenlaiselle osaamiselle monenlaisessa roolissa. Haluamme päästä keskustelemaan aiheesta, joten ole rohkeasti yhteydessä, vaikka et juuri nyt olisi uutta työpaikkaa edes hakemassa. 

Tarjoamme luonnollisestikin työstä palkkaa, työsuhde-etuja ja viihtyisän työympäristön, mutta ennen kaikkea haluamme tarjota juuri sinulle sopivan tavan tehdä töitä. Esimerkiksi konttorilla, asiakkaalla tai etänä. Aamulla tai illalla. Valitse itse.

Yhteydenotot, lisätietoja ja hakemukset:
Juha Väyrynen
toimitusjohtaja 
juha.vayrynen@sovelluskehittajat.fi 
p. 040 534 3932

  Sovelluskehittäjät henkilö tietokoneella

  Porukkamme Sovelluskehittäjillä on aivan huippu! Joukkoon mahtuu hiljaisempia ja puheliaampia, kaikkien mahtavien tyyppien kanssa todella viihtyy. Virkistystoimintaa on tarjolla jousiammunnasta ja kiipeilystä fine diningiin tai Rukan mökkiviikonloppuun, ja jokainen pääsee mukaan. Työssä ja työyhteisössä jokaisen oman kasvun ja vaikuttamisen mahdollisuudet ovat hyvät ja ilmapiiri on rento. AI:n parista löytyy ääretön määrä mielenkiintoisia ratkaisuja ja yhteistyökumppaneiden kanssa päässyt toimimaan mm. AR- ja VR-ratkaisuiden kanssa. Lisäksi Sovelluskehittäjät erottuu työnantajana useamman yrityksen yhdessä toimimisen tuomalla vakaudella.

  Jyri Annunen, Sovelluskehittäjät
  Sovelluskehittäjät Jyri Annunen

  Minulla on pieniä lapsia, joten joustava työaika on mahdollistanut yhteensovittaa perheen ja työnantajan tarpeet niin, että molemmat hyötyvät. Silloin kun kotona on ollut kaikista kiireisintä, lyhennetyn työajan ja etätöiden tekeminen on onnistunut vaivattomasti. Etätöiden tekeminen on myös työnantajan etu, koska kotona työskentely on monesti tehokkaampaa, koska keskeytyksiä on päivän aikana vähemmän.

  Mikko Joensuu, Sovelluskehittäjät Mikko Joensuu
  Sovelluskehittäjät

  Ota yhteyttä ja lähetä hakemus!