Sovelluskehittäjät

Kumppanihaku

Tällä  hetkellä haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja sovelluskehityksen ammattilaisia,
freelancereita ja alihankkijoita 

Haluatko ohjelmistokehityksen ammattilaisten joukkoon?

Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle välittämällemme freelancerille ja sovelluskehittäjälle mahdollisuuden, jossa työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja työtehtävät tukevat parhaalla mahdollisella tavalla itse kunkin henkilökohtaisia tavoitteita. Tässä suhteessa olemme varmasti joustava ja luotettava kumppanisi.

Yrityksenä haluamme kasvaa, viimeisten kuukausien aikana olemme rekrytoineet verkostoomme useita uusia sovelluskehittäjiä ja haemme edelleen lisää yhteistyökumppaneita. Lähtökohtaisesti jo kokemusta hankkineita asiantuntijoita tai osaavia lyhyemmän työuran omaavia tekijöitä. 

Voit siirtyä joukkoomme heti tai voimme sopia, että haemme sinulle aktiivisesti sopivaa roolia, johon voit ryhtyä kun hetki on sopiva kaikille osapuolille. Tärkeintä on, että kysyntä ja tarjonta kohtaavat oikealla hetkellä.

Tarvetta on monenlaiselle osaamiselle monenlaisessa roolissa. Haluamme päästä keskustelemaan aiheesta, joten ole rohkeasti yhteydessä, vaikka et juuri nyt olisi uutta kiinnitystä tai projekteia edes hakemassa. 

Ennen kaikkea haluamme tarjota juuri sinulle sopivan tavan tehdä töitä. Esimerkiksi asiakkaalla tai etänä. Aamulla tai illalla. Valitse itse.

Haemme freelancereita osaavaan joukkoomme!

Jos olet itsenäinen sovelluskehityksen ammattilainen tai sellaiseksi aikova,
ota meihin yhteyttä! Keltainen tuoli on varattu sinulle.

shutterstock_1694944348
Kumpaanuuden suunnittelu

Haluatko lisätietoja?

Kumppanuus

Me olemme kumppaneitamme varten, hoidamme myynnin, etsimme toimeksiannot ja teemme kanssasi tarpeitasi vastaavan sopimuksen. 

Myynnin panos puolestasi

Hoidamme osaamisesi myynnin loppuasiakkaalle puolestasi

Sopiva toimeksianto

Ottaa huomioon osaamisen ja kokemuksen.

Joustava sopimus

Mahdollisuus vaikuttaa siihen miten työskentelet