Sovelluskehittäjät

Palvelut

Tarjoamme sovelluskehityspalveluita ja erikoistunutta teknologiaosaamista asiakkaamme liiketoiminnan tueksi.

Osaamista palveluna

Asiakkaamme ovat oman liiketoimintansa parhaita osaajia. Me sovelluskehityksen ammattilaisia.

Sovelluskehittäjinä tarjoamme osaamistamme liiketoimintakriittisten sovellusten ja niitä tukevien tietojärjestelmien kehittämiseen.

Sovelluskehitys

Sovelluskehitys

Otamme vastuun koko sovelluskehityksestänne tai tarjoamme sen mitä kulloinkin tarvitsette. Sovelluskehittäjämme toimivat osana yrityksenne kehitystiimiä tai vaihtoehtoisesti koko tiimi on osa meitä.

Lisätietoja
Tekoälyratkaisut

Teknologiakonsultointi

Teknologiariippumattomana toimijana autamme asiakkaitamme tekemään itsensä kannalta soveltuvia ja kestäviä menetelmä- ja teknologiavalintoja sovelluskehityksen eri vaiheissa ja osa-alueilla. 

Lisätietoja

IoT

Internet of Things

Älykkäillä ja tehokkailla IoT -järjestelmillä pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti. Langattomalla seurannalla pystytään tehostamaan tuotantoa, pienentämään hävikkiä sekä parantamaan laatua.

Lisätietoja
Logistiikkasovellukset

Logistiikan ratkaisut

Mobiilikäyttöiset Celesta-sovelluksemme kattavat varastonhallinnan ja sisälogistiikan ratkaisut sekä kuljetusten ja logistiikan ohjauksen ratkaisut niin kuljettajalle kuin ajojärjestelijällekin. 

Lisätietoja
Yhteydenotot

Miten voimme auttaa?

Miksi valita meidät?

20+

Vuotta kokemusta

Olemme sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo  yli  20 vuoden kokemuksella vaativista ohjelmistoratkaisusta.

100%

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaamme voivat olla täysin tyytyväisiä palveluihimme. Osaamisellamme aikataulu ja kustannukset pitävät. 

25+

Sovelluskehittäjää

Olemme jatkuvasti kasvava yhtiöperhe, johon kuuluu tällä hetkellä noin 25 sovelluskehittäjää.

Testimoniaalit

Mitä asiakkaamme sanovat?

“Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.”
DB Schenker
Juha Uusitorppa, järjestelmäpäällikkö
DB Schenker
“Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.”
Vividworks
Miska Visuri, CEO
VividWorks Oy
“Tutustuimme useisiin kaupallisiin tuotannonohjausjärjestelmiin, mutta ne olivat liian massiivisia, eivätkä sopineet meidän tuotantoomme. Sovelluskehittäjät rakensi meille yksinkertaisemman, juuri Fenix Marinin tuotantoon räätälöidyn tuotannonohjaussovelluksen. Pidän siitä, että järjestelmä on joustava, ja se on räätälöity meitä varten. Se on juuri sellainen mitä tarvitsemme.”
Juha Santamäki, Tuotantopäällikkö
Fenix Marin Oy
“Celesta on muokattu osaksi omaa järjestelmäämme ja viimeisimmät käyttöönotot liittyen tuotannon raportointiin tehtiin toukokuussa 2018. Niiden toimintojen käyttöaste, joissa Celesta on mukana, on tällä hetkellä n. 90 %, mikä on näinkin lyhyellä aikajaksolla hyvä tulos. Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä uuteen järjestelmään, sillä se nopeuttaa ja helpottaa päivittäistä raportointityötä. Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on ryhdytty suunnittelemaan jatkoyhteistyötä myös muiden toimintojen osalta.”
Jani Frantsila, Logistiikka- ja IT-päällikkö
Thermisol Oy