Home

Logistiikan ja tuotannon sovellukset

Logistiikan Celesta-sovelluksemme kattavat varastonhallinnan ja sisälogistiikan ratkaisut sekä kuljetusten ja logistiikan ohjauksen ratkaisut niin kuljettajalle kuin ajojärjestelijällekin.

Pilvipohjaisilla ja mobiilikäyttöisillä ratkaisuillamme toiminta tehostuu jopa 20 %, virheet vähenevät ja tarkkuus paranee. Asiakkaalle tämä tarkoittaa laadukkaampaa asiakaspalvelua sekä mukautuvuutta alati muuttuviin liiketoimintatarpeisiin.

SISÄLOGISTIIKKA 
Celesta Plan -ratkaisumme on päätelaiteriippumaton (Android, iOS, Windows) sekä nopea ottaa käyttöön. Käyttöliittymä skaalautuu selaimessa tai sovelluksena. Varaston sekä tuotannon seuranta ja ohjaus toimii reaaliaikaisesti, joten toiminta tehostuu ja virheet vähenevät.

KULJETUKSET JA LOGISTIIKKA
Kuljetusten ja logistiikan ohjaukseen tarjoamme Celesta Plan -ratkaisun ajojärjestelijöille ja esimiehille sekä Celesta Mobile -ratkaisun kuljettajille. Resurssien ja tilausten reaaliaikainen seuranta sekä kaluston tilojen seuranta kartalla helpottavat ajojärjestelijän työtä. Kuljettajan Ajoneuvosovellus mahdollistaa kattavan suunnittelun, resursoinnin sekä aikataulutuksen toiminnan tehostamiseksi.

 

Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.

Juha Uusitorppa, järjestelmäpäällikkö, DB Schenker
Sovelluskehittäjät schenker rekka

Celesta on muokattu osaksi omaa järjestelmäämme ja viimeisimmät käyttöönotot liittyen tuotannon raportointiin tehtiin toukokuussa 2018. Niiden toimintojen käyttöaste, joissa Celesta on mukana, on tällä hetkellä n. 90 %, mikä on näinkin lyhyellä aikajaksolla hyvä tulos.

Jani Frantsila, logistiikka- ja IT-päällikkö, Thermisol Oy
Sovelluskehittäjät thermisol noppa

Nyt voimme lähettää asiakkaillemme tekstiviestein tiedon arvioidusta toimitusajasta. Ajojärjestelijämme näkevät kartalla, missä alihankkijoidemme autot ajavat, ja voimme lähettää ja vastaanottaa viestejä heidän kanssaan.

Janne Latvala, Logistics Manager, Ruukki Construction Oy
Sovelluskehittäjät Ruukki

Jalostamme vuodessa keskimäärin 20 miljoonaa metriä rakennuslistoja, paneeleita sekä lattialautaa. Uudella sisälogistiikan ratkaisullamme voimme ohjata ja seurata asiakastilaustemme tuotantoa, keräilyä ja toimittamista läpinäkyvästi.

Raine Luukko, toimitusjohtaja, E.T. Listat Oy
Sovelluskehittäjät koodi

Kiinnostuitko palveluistamme?
Ota yhteyttä!