Sovelluskehittäjät

Tarjoamme osaamista, palkkaamme osaajia.

Sovelluskehittäjinä osaamme sen, mitä lupaamme.

Olemme sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo.

Tarjoamme sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin.

Konsulttimme palvelevat sovelluskehityksen kaikissa vaiheissa: toteutuksessa mutta myös sitä edeltävissä määrittely- ja suunnitteluvaiheissa.

Palveluihimme kuuluvat myös AI-pohjaiset ratkaisut ja  tuotteet sekä mobiilikäyttöiset logistiikan sovellukset.

Osaamme sen mitä lupaamme

Haluatko meille töihin?

Kasvamme kannattavasti jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Kasvun jatkuessa haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä osaksi tiimiämme.

Palvelemme asiakkaitamme

Sovelluskehitykseen erikoistunutta osaamista

Deveteam Oy

Deveteam on erikoistunut sovelluskehityspalveluihin: konsultointiin, resurssivuorkraukseen ja sovelluskehityksen ulkoistamiseen.

Ydinosaamistamme on selainpohjaisten asiakaskohtaisten tietojärjestelmien suunnittelu ja toteutus nykyaikaisia teknologioita käyttäen.

Identoi Oy

Identoilla on yli 15 vuoden kokemus logistiikan ja toiminnanohjauksen ratkaisuista.

Kokemuksemme painottuu mobiilikäyttöiseen toiminnan ohjaukseen tuotannossa, sisälogistiikassa, varastonhallinnassa ja kuljetuksien ohjauksessa. IoT- ja RFID-ratkaisujemme avulla asiakkaamme seuraavat langattomasti tuotantoprosessin ja toimitusketjun eri vaiheita.

Etsitkö sovelluskehittäjiä?

Asiakkaamme ovat oman liiketoimintansa parhaita osaajia. Me sovelluskehityksen ammattilaisia.

Sovelluskehittäjinä tarjoamme osaamistamme liiketoimintakriittisten sovellusten ja niitä tukevien tietojärjestelmien kehittämiseen.

stock-photo-software-development-and-business-process-automation-internet-and-technology-concept-on-virtual-1259314342_pieni

Sovelluskehitys

Otamme vastuun koko sovelluskehityksestänne tai tarjoamme sen mitä kulloinkin tarvitsette. Sovelluskehittäjämme toimivat osana yrityksenne kehitystiimiä tai vaihtoehtoisesti koko tiimi on osa meitä.

Lisätietoja
shutterstock_447406066

Teknologiakonsultointi

Teknologiariippumattomana toimijana autamme asiakkaitamme tekemään itsensä kannalta soveltuvia ja kestäviä menetelmä- ja teknologiavalintoja sovelluskehityksen eri vaiheissa ja osa-alueilla. 

Arvioimme yhdessä asiakkaan kanssa valintoja tunnettujen ja käytettyjen teknologioiden sekä uusien teknologioiden kuten tekoälyn hyödyntämisen välillä.

Lue lisää

IoT pieni

Internet of Things

IoT -järjestelmillä tehostamme asiakkaitamme tuotantoa, pienennämme hävikkiä ja parannamme laatua.

Lisätietoja
Logistiikka 4

Logistiikan ratkaisut

Mobiilikäyttöiset sovelluksemme kattavat varastonhallinnan ja sisälogistiikan ratkaisut sekä kuljetusten ja logistiikan ohjauksen ratkaisut ajojärjestelijöille ja kuljettajille.

Lisätietoja

Mitä asiakkaamme
sanovat meistä?

“Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.”
DB Schenker
Juha Uusitorppa, järjestelmäpäällikkö
DB Schenker
“Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.”
Vividworks
Miska Visuri, CEO
VividWorks Oy
“Tutustuimme useisiin kaupallisiin tuotannonohjausjärjestelmiin, mutta ne olivat liian massiivisia, eivätkä sopineet meidän tuotantoomme. Sovelluskehittäjät rakensi meille yksinkertaisemman, juuri Fenix Marinin tuotantoon räätälöidyn tuotannonohjaussovelluksen. Pidän siitä, että järjestelmä on joustava, ja se on räätälöity meitä varten. Se on juuri sellainen mitä tarvitsemme.”
Juha Santamäki, Tuotantopäällikkö
Fenix Marin Oy
“Celesta on muokattu osaksi omaa järjestelmäämme ja viimeisimmät käyttöönotot liittyen tuotannon raportointiin tehtiin toukokuussa 2018. Niiden toimintojen käyttöaste, joissa Celesta on mukana, on tällä hetkellä n. 90 %, mikä on näinkin lyhyellä aikajaksolla hyvä tulos. Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä uuteen järjestelmään, sillä se nopeuttaa ja helpottaa päivittäistä raportointityötä. Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on ryhdytty suunnittelemaan jatkoyhteistyötä myös muiden toimintojen osalta.”
Jani Frantsila, Logistiikka- ja IT-päällikkö
Thermisol Oy