OLEMME
SOVELLUSKEHITTÄJÄT
Ota yhteyttä

Sovelluskehittäjät – kumppanisi kehityspolun joka askeleella

Sovelluskehittäjät on ketterä ja kokenut kumppani, joka hallitsee koko sovelluskehityksen polun suunnittelusta toteutukseen luotettavasti ja ratkaisukeskeisesti. Palveluihimme kuuluvat mobiilikäyttöiset logistiikan sovellukset, AI-ratkaisut, kuten erilaiset chatbotit ja puheratkaisut sekä kehittyneet IoT-järjestelmät tuotannon tehostamiseen. Toimintaamme tukee asiakaslähtöinen konsultointipalvelu, jonka avulla sovellusten käyttöönotto yrityksessäsi helpottuu.

Palvelumme

Logistiikan sovellukset
Mobiilikäyttöiset Celesta-sovelluksemme kattavat varastonhallinnan ja sisälogistiikan ratkaisut sekä kuljetusten ja logistiikan ohjauksen ratkaisut niin kuljettajalle kuin ajojärjestelijällekin. Celestan avulla toiminta tehostuu!

Lue lisää

Sovelluskehityspalvelut
Sovelluskehittäjämme toimivat tarvittaessa osana yrityksenne kehitystiimiä. Näin saatte parhaimman hyödyn irti asiantuntijuudestamme, pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin nopeasti ja aikataulut pitävät.

Lue lisää

AI-ratkaisut
Tarjoamme tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja yritysten ja julkisten organisaatioiden käyttöön. AI-konsultointipalvelumme kertoo, kuinka voit hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia yrityksesi liiketoiminnassa.

Lue lisää

Internet of Things
Älykkäillä ja tehokkailla IoT -järjestelmillä pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti. Langattomalla seurannalla pystytään tehostamaan tuotantoa, pienentämään hävikkiä sekä parantamaan laatua.

Lue lisää
Sovelluskehittäjät henkilö

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä palvelukseemme. Mikäli sinulla on kokemusta eri alustojen sovelluskehityksestä, koodauksesta tai ux- ja ui-suunnittelusta, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Yksi Sovelluskehittäjät Ryhmän tärkeimmistä tavoitteista on voimakas kasvu AI:n, IoT:n sekä logistiikan sovellusten palveluntarjonnan saralla. Meille on tärkeää, että pystymme hoitamaan yhteiskuntavastuumme ajallaan. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta työntekijöillämme olisi mahdollisimman hyvät työolosuhteet.

Lue lisää..

Tutustuimme useisiin kaupallisiin tuotannonohjausjärjestelmiin, mutta ne olivat liian massiivisia, eivätkä sopineet meidän tuotantoomme. Sovelluskehittäjät Ryhmä rakensi meille yksinkertaisemman, juuri Fenix Marinin tuotantoon räätälöidyn tuotannonohjaussovelluksen. Pidän siitä, että järjestelmä on joustava, ja se on räätälöity meitä varten. Se on juuri sellainen mitä tarvitsemme.

Juha Santamäki, Tuotantopäällikkö, Fenix Marin Oy
Case Fenix Marin

Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.

Juha Uusitorppa, järjestelmäpäällikkö, DB Schenker
Sovelluskehittäjät schenker rekka

Celesta on muokattu osaksi omaa järjestelmäämme ja viimeisimmät käyttöönotot liittyen tuotannon raportointiin tehtiin toukokuussa 2018. Niiden toimintojen käyttöaste, joissa Celesta on mukana, on tällä hetkellä n. 90 %, mikä on näinkin lyhyellä aikajaksolla hyvä tulos. Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä uuteen järjestelmään, sillä se nopeuttaa ja helpottaa päivittäistä raportointityötä. Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on ryhdytty suunnittelemaan jatkoyhteistyötä myös muiden toimintojen osalta.

Jani Frantsila, Logistiikka- ja IT-päällikkö, Thermisol Oy
Sovelluskehittäjät Thermisol halli

Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.

Miska Visuri, CEO, Vividworks
Sovelluskehittäjät vividworks koodi