TARJOAMME OSAAMISTA
PALKKAAMME OSAAJIA

Ota yhteyttä

Sovelluskehittäjinä osaamme sen,
mitä lupaamme

 
Olemme sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo.
 
Tarjoamme sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin.
Konsulttimme palvelevat sovelluskehityksen kaikissa vaiheissa: toteutuksessa mutta myös sitä edeltävissä määrittely- ja suunnitteluvaiheissa.
 
Palveluihimme kuuluvat myös AI-pohjaiset ratkaisut ja  tuotteet sekä mobiilikäyttöiset logistiikan sovellukset.

Paras reitti palveluihimme olemme me:

Konsultointi
Otamme vastuun koko sovelluskehityksestänne tai tarjoamme sen mitä kulloinkin tarvitsette. Sovelluskehittäjämme toimivat osana yrityksenne kehitystiimiä tai vaihtoehtoisesti koko tiimi on osa meitä.

Lue tai kysy lisää

AI-ratkaisut
Tarjoamme tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja yritysten ja julkisten organisaatioiden käyttöön. AI-konsultointipalvelumme kertoo, kuinka voit hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia yrityksesi liiketoiminnassa.

Lue tai kysy lisää

Internet of Things
Älykkäillä ja tehokkailla IoT -järjestelmillä pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti. Langattomalla seurannalla pystytään tehostamaan tuotantoa, pienentämään hävikkiä sekä parantamaan laatua.

Lue tai kysy lisää

Logistiikan ratkaisut
Mobiilikäyttöiset Celesta-sovelluksemme kattavat varastonhallinnan ja sisälogistiikan ratkaisut sekä kuljetusten ja logistiikan ohjauksen ratkaisut niin kuljettajalle kuin ajojärjestelijällekin. Celestan avulla toiminta tehostuu!

Lue tai kysy lisää
Sovelluskehittäjät henkilö

Haluatko meille töihin?

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä
osaksi tiimiämme.

Jos olet valmis sovelluskehityksen ammattilainen, työelämässä jo oleva koodari tai alalle kouluttautuva,
olethan meihin saman tien yhteydessä.

Olemme tavallisen hyvä työpaikka. Meillä saat keskittyä siihen mitä osaat ja kehittyä niillä osa-alueilla, joista olet erityisen kiinnostunut tai jotka osaat parhaiten.

Voit kehittyä itsenäisenä konsulttina tai tiimin jäsenenä. Matalassa organisaatiossa kaikki kollegasi ovat kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia.

Työnantajana osaamme mitä lupaamme. Keskitymme siihen, että saat keskittyä omaan työhösi. Toimistolla, etänä tai asiakkaalla työskennellessäsi. Oman
valintasi mukaan.

Lue lisää, se kannattaa...

Tutustuimme useisiin kaupallisiin tuotannonohjausjärjestelmiin, mutta ne olivat liian massiivisia, eivätkä sopineet meidän tuotantoomme. Sovelluskehittäjät rakensi meille yksinkertaisemman, juuri Fenix Marinin tuotantoon räätälöidyn tuotannonohjaussovelluksen. Pidän siitä, että järjestelmä on joustava, ja se on räätälöity meitä varten. Se on juuri sellainen mitä tarvitsemme.

Juha Santamäki, Tuotantopäällikkö, Fenix Marin Oy
Case Fenix Marin

Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.

Juha Uusitorppa, järjestelmäpäällikkö, DB Schenker
Sovelluskehittäjät schenker rekka

Celesta on muokattu osaksi omaa järjestelmäämme ja viimeisimmät käyttöönotot liittyen tuotannon raportointiin tehtiin toukokuussa 2018. Niiden toimintojen käyttöaste, joissa Celesta on mukana, on tällä hetkellä n. 90 %, mikä on näinkin lyhyellä aikajaksolla hyvä tulos. Työntekijämme ovat olleet tyytyväisiä uuteen järjestelmään, sillä se nopeuttaa ja helpottaa päivittäistä raportointityötä. Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on ryhdytty suunnittelemaan jatkoyhteistyötä myös muiden toimintojen osalta.

Jani Frantsila, Logistiikka- ja IT-päällikkö, Thermisol Oy
Sovelluskehittäjät Thermisol halli

Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.

Miska Visuri, CEO, Vividworks
Sovelluskehittäjät vividworks koodi