ME OSAAMME
TE HYÖDYTTE
Home

Osaamme sen mitä lupaamme

Olemme sovelluskehittäjiä. Ammattilaisten muodostama joukkue ja yhtiöperhe. Asiakaslupauksemme ”osaamme sen mitä lupaamme” on meille tärkeää.

Investoimme jatkuvasti uuteen osaamiseen ja perehdymme uuteen teknologiaan. Esimerkkeinä AI- ja IoT-pohjaiset ratkaisut ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen.

Case Study: ”toteuttamamme tekoälyratkaisu muuttaa kirjoitetun tekstin automaattisesti puhuttuun muotoon ja tekee siitä tarvittavat kielikäännökset eri formaatteihin. Tämä viimeisimpään AI-osaamiseen perustuva ratkaisumme palvelee mm. suomen suurimpiin lukeutuvia mediataloja uusien kohderyhmien tavoittamisessa”.

Liiketoiminnan digitalisoiminen

Lähdemme liikkeelle liiketoiminnasta. Mikä on teille tärkeää ja mikä auttaa parhaalla mahdollisella tavalla digitalisoimaan liiketoimintaanne.

Toimimme kartoitus- ja tavoiteasetantavaiheen asiantuntijana tuottamalla vaihtoehtoisia skenaarioita etenemiselle ja toteutusvaiheelle. Autamme teitä tarvittavien valintojen tekemisessä liiketoiminta- ja teknologiaosaamisemme varassa.

Case Study: ”asiantuntijamme auttoi betoniasemien ja tuulimyllytyömaiden välissä toimivaa betonipumppuautoihin erikoistunutta yritystä virtaviivaistamaan prosessejaan. Teimme heille suunnitelman tilaus- ja toimitusvaiheen läpi menevästä digitaalisesta prosessista, joka ulottuu myös yrityksen tukiprosesseihin kuten digitaalisiin kuormakirjoihin perustuvaan laskutukseen ja raportointiin”.

Sovelluskehityspalvelut

Sovelluskehityspalvelut ovat ydinliiketoimintaamme. Siksi kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja rekrytoimme myös uusia osaajia. Tarjoamiamme sovelluskehityspalveluita ovat konsultointi reurssivuokraus ja kokonaisvaltainen ulkoistainen.

Konsultointi:

Asiantuntijamme toimivat asiakkaan sovelluskehityshankkeissa konsultteina ja asiantuntijoita useilla eri osa-alueille kaikissa kehitysvaiheissa. Toimeksianto voi olla rajatumpi, mutta myös pitkäkestoimpi koko projektin elinkaaren kattavaa tekemistä.

Case Study: ”Ohjelmistorobotiikan asiantuntijamme on auttanut asiakastamme virtaviivaistamaan pitkään käytössä olleen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä ohjelmistorobotiikan työkaluja käyttämällä. Konsulttiemme suunnittelema ja toteuttamaratkaisu on nopeuttanut prosessien läpimenoaikaa huomattavasti”

Resurssivuokraus:

A
siantuntijamme toimivat asiakkaan tuote- tai palvelukehityshankkeissa yhtenä kehitystiimin jäsenenä. Työskentely on tyypillisesti pitkäkestoista, tuotteen tai palvelun suunnittelusta sen lanseeraukseen saakka kestävää kehittämistä.

Case-esimerkki: ”kaksi sovelluskehittäjäämme on työskennellyt pitkään asiakkaamme liiketoimintakriittisen ohjelmiston suuressa kehitystiimissä. He valikoitutuvat tiimiin mukaan ennen kaikkea vahvan, oikeanlaista teknologiaosaamista ja asiakaskohtaisten järjestelmien kehityksestä saatua kokemusta sisältävän CV:n ansiosta. Asiakas on saanut tarvitsemansa osaamisen käyttöön nopeasti ja joustavasti”.

Sovelluskehityksen ulkoistaminen:

Tarvittaessa otamme vastuun koko tuote- tai palvelukehitysprosessistanne. Otamme tarvittaessa vastaan myös nykyisen kehitystiiminne liikkeenluovutusprosessimme kautta. Tämä on usein hyvä vaihtoehto turvata kehityksen jatkuvuus ja tarvittavan osaamisen skaalautuminen ylöspäin.

Case-esimerkki: ” Omaa ohjelmistokehitystä pitkään tehnyt asiakkaamme tuskastui laajentuneen asiakaskunnan myötä vastaan tulleeseen työkuormaan. Ylläpitoluonteisen jatkokehityksen lisäksi tarvittiin lisäresursseja ja uutta teknologiaosaamista seuraavien ohjelmistoversioiden kehittämiseen. Ratkaisuksi valikoitui koko sovelluskehitystiimin siirtäminen Sovelluskehittäjille”

Painopistealueitamme

Olemme yhtiöperhe. Eri yhtiöt ovat erikoistuneita toimialaosaajia.

Deveteam Oy

Deveteam on erikoistunut sovelluskehityspalveluihin: konsultointiin, resrussivuorkraukseen ja sovelluskehityksen ulkoistamiseen.

Ydinosaamistamme on selainpohjaisten asiakaskohtaisten tietojärjestelmien suunnittelu ja toteutus nykyaikaisia teknologioita käyttäen.

Isoft.ai Oy

Isoft on paneutunut tekoälypohjaisten tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseen. Asiakaslupaukseemme kuuluvat parempaa asiakaskokemusta tuottavat tekstin-, puheen- ja kuvantunnistusratkaisumme.

Identoi Oy

Identoilla on yli 15 vuoden kokemus logistiikan ja toiminnanohjauksen ratkaisuista.

Meillä on kokemusta mobiilikäyttöisestä toiminnan ohjauksesta tuotannossa, sisälogistiikassa, varastonhallinnassa ja kuljetuksien ohjauksessa. IoT- ja RFID-ratkaisujemme avulla pystytään seuraamaan langattomasti tuotantoprosessin ja toimitusketjun eri vaiheita.

 

Sovelluskehittäjät

Haluatko meille töihin?

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä osaksi tiimiämme.

Tarjoamme sinulle:

- vapauden tehdä työtäsi
- mahdollisuuden kehittyä
- ansaitsemasi vapaa-ajan
- korvauksen menetystä vapaa-ajasta
- lakisääteiset vakuutukset
- lounasedun, kahvi ja pulloveden
- liikunta- ja kulttuuriedun
- ergomisen työpisteen
- etätyömahdollisuuden
- työterveyshuollon
- polkupyöräedun
- onnistumisista huomioimisen

Lue lisää, se kannattaa...

Porukkamme Sovelluskehittäjillä on aivan huippu! Joukkoon mahtuu hiljaisempia ja puheliaampia, kaikkien mahtavien tyyppien kanssa todella viihtyy. Virkistystoimintaa on tarjolla jousiammunnasta ja kiipeilystä fine diningiin tai Rukan mökkiviikonloppuun, ja jokainen pääsee mukaan. Työssä ja työyhteisössä jokaisen oman kasvun ja vaikuttamisen mahdollisuudet ovat hyvät ja ilmapiiri on rento. AI:n parista löytyy ääretön määrä mielenkiintoisia ratkaisuja ja yhteistyökumppaneiden kanssa päässyt toimimaan mm. AR- ja VR-ratkaisuiden kanssa. Lisäksi Sovelluskehittäjät erottuu työnantajana useamman yrityksen yhdessä toimimisen tuomalla vakaudella.

Jyri Annunen, Sovelluskehittäjät
Sovelluskehittäjät

Minulla on pieniä lapsia, joten joustava työaika on mahdollistanut yhteensovittaa perheen ja työnantajan tarpeet niin, että molemmat hyötyvät. Silloin kun kotona on ollut kaikista kiireisintä, lyhennetyn työajan ja etätöiden tekeminen on onnistunut vaivattomasti. Etätöiden tekeminen on myös työnantajan etu, koska kotona työskentely on monesti tehokkaampaa, koska keskeytyksiä on päivän aikana vähemmän.

Mikko Joensuu, Sovelluskehittäjät
Sovelluskehittäjät

Ota yhteyttä