KEITÄ ME OLEMME
Home

Sovelluskehittäjät Ryhmä

Kumppanisi kehityspolun joka askeleella

Sovelluskehittäjät Ryhmä on kolmen IT-alan asiantuntijayrityksen ryhmä. Identoi Oy, Deveteam Oy sekä Isoft.ai Oy muodostavat palvelukokonaisuuden, josta jokainen asiakas saa tarvitsemansa palvelut mihin sovelluskehityksen osa-alueeseen tai vaiheeseen tahansa.

IDENTOI OY on yli 15 vuoden kokemuksella operoiva ohjelmistotalo, jonka palvelutarjontaan kuuluvat: 

 • Mobiilikäyttöiset toiminnanohjauksen sovellusratkaisut tuotantoon, sisälogistiikkaan, varastonhallintaan ja kuljetuksiin päätelaiteriippumattomaan Celesta-sovellusalustaan pohjautuen.
 • Internet of Things (IoT) ja RFID -ratkaisut, jonka avulla pystytään langattomasti seuraamaan toimitusketjua ja tehostamaan tuotantoa sekä pienentämään hävikkiä. 

ISOFT.AI OY:n tarjontaan kuuluvat paremman asiakaskokemuksen mahdollistavat AI-ohjelmistopalvelut, kuten: 

 • Monikanavaiset chatbotit joko tuotealustaan perustuen tai tarvittaessa pidemmälle räätälöitynä. Chatbotit oppivat käyttäjiltään ja toimivat vuorokauden ympäri tarjoten palvelua nopeasti, helposti ja laadukkaasti.
 • Text-to-speech botit, jotka tuottavat automaattisesti korkealaatuista ja helposti julkaistavaa äänimediaa RSS- ja/tai html-lähteisenä.
 • Puheen tunnistamisen botit, jotka tukevat suomenkielistä puheen tunnistamista mobiililaitteissa ja tietokoneissa käyttäen Amazonin, Googlen ja Microsoftin puheen tunnistamisen palveluja.
 • Konsultointipalvelu, joka helpottaa tekoälyn käyttöönottoa yrityksessä.

DEVETEAM OY on web- ja mobiilikehityksen asiantuntija, jonka palveluihin kuuluvat: 

 • Websovellusten suunnittelu, toteutus ja testaaminen front-end- ja back-end  -web-teknologioita käyttäen.
 • CMS-ratkaisut ja asiantuntijapalvelut vaativien WordPress- ja Drupal-ratkaisuiden toteuttamiseen.
 • Mobiilisovellusten toteuttaminen natiivi-Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin sekä HTML-pohjaisina.
 • Palveluita tukeva konsultointi, joka helpottaa ja nopeuttaa sovellusten käyttöönottoa. 

 

Sovelluskehittäjät

MEILLE TÖIHIN

Sovelluskehittäjät Ryhmän yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on voimakas kasvu AI:n, IoT:n sekä logistiikan sovellusten palveluntarjonnan saralla. Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä palvelukseemme.

AVOIMET TYÖPAIKAT
Tällä hetkellä haemme vakituisiin toimiin seuraavia tekijöitä:

 • Sovelluskehittäjä, back-end developer
 • Sovelluskehittäjä, ux developer

Mikäli koet sopivasi joukkoomme, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen tai kysyä lisää tarjoamistamme työmahdollisuuksista.

Sakari Vaara
toimitusjohtaja
sakari.vaara@sovelluskehittajat.fi 
puh. 040 553 9347

Porukkamme Sovelluskehittäjillä on aivan huippu! Joukkoon mahtuu hiljaisempia ja puheliaampia, kaikkien mahtavien tyyppien kanssa todella viihtyy. Virkistystoimintaa on tarjolla jousiammunnasta ja kiipeilystä fine diningiin tai Rukan mökkiviikonloppuun, ja jokainen pääsee mukaan. Työssä ja työyhteisössä jokaisen oman kasvun ja vaikuttamisen mahdollisuudet ovat hyvät ja ilmapiiri on rento. AI:n parista löytyy ääretön määrä mielenkiintoisia ratkaisuja ja yhteistyökumppaneiden kanssa päässyt toimimaan mm. AR- ja VR-ratkaisuiden kanssa. Lisäksi Sovelluskehittäjät erottuu työnantajana useamman yrityksen yhdessä toimimisen tuomalla vakaudella.

Jyri Annunen, Sovelluskehittäjät
Sovelluskehittäjät

Minulla on pieniä lapsia, joten joustava työaika on mahdollistanut yhteensovittaa perheen ja työnantajan tarpeet niin, että molemmat hyötyvät. Silloin kun kotona on ollut kaikista kiireisintä, lyhennetyn työajan ja etätöiden tekeminen on onnistunut vaivattomasti. Etätöiden tekeminen on myös työnantajan etu, koska kotona työskentely on monesti tehokkaampaa, koska keskeytyksiä on päivän aikana vähemmän.

Mikko Joensuu, Sovelluskehittäjät
Sovelluskehittäjät

Ota yhteyttä