REFERENSSIT
Home

REFERENSSIT

CASE VIVIDWORKS

Toimintatapoihimme kuuluu ohjelmistosuunnittelijoiden ulkoistaminen asiakasyritystemme vahvuuteen. Deveteamin ohjelmistosuunnittelijat ovat jo usean vuoden ajan olleet osana VividWorksin henkilökuntaa.

Lue lisää
Sovelluskehittäjät vividworks koodi

CASE KESKO LOGISTIIKKA

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle”.

Lue lisää
Sovelluskehittäjät rekka ajaa tiellä kesä

CASE DB SCHENKER

DB Schenkerin kuljetuksissa liikkuu valtava määrä tavaraa. Yhtiö vie ja noutaa vuosittain Suomessa noin seitsemän miljoonaa kappaletavara- ja pakettilähetystä. 

Lue lisää
Sovelluskehittäjät Schenker työntekijä

CASE THERMISOL

Thermisol Oy valmistaa ja myy muovipohjaisia lämmöneristeitä rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Yritys toimii maanlaajuisesti kahdella tehtaallaan Sastamalassa ja Rovaniemellä. Vuoden 2016 alussa ryhdyimme suunnittelemaan Thermisolille Celesta-sovellukseemme pohjautuvaa reaaliaikaista tuotannonraportointijärjestelmää, joka toimii osana heidän tuotannonsuunnittelujärjestelmäänsä.

Lue Lisää
Sovelluskehittäjät thermisol halli

CASE LAPPSET GROUP OY

Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Deveteam Oy:n suunnittelijat ovat toteuttanut meille rajapintaohjelmiston, jolla haetaan WWW-sivuillemme tuoterekisteristämme tuotetietoja ja niihin liittyviä kuvia, piirustuksia ja ohjeita.”

Lue lisää
1-7b857