Home

CASE RUUKKI

Ruukki Construction Oy on käyttänyt Suomessa vuodesta 2014 alkaen reaaliaikaista kuljetustenseurantaratkaisua, jonka kautta Ruukki voi tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampaa palvelua. Ratkaisu perustuu Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Identoin Celesta Plan ja Celesta Mobile –tuotteisiin.

”Nyt voimme lähettää asiakkaillemme tekstiviestein tiedon tarkasta toimitusajasta. Ajojärjestelijämme näkevät kartalla, missä alihankkijoidemme autot ajavat, ja voimme  lähettää ja vastaanottaa viestejä heidän kanssaan ”, kertoo Logistic Manager Janne Latvala Ruukki Construction Oy:stä ja jatkaa “Tämä on ollut erittäin onnistunut projekti”.

Ruukin logistikot näkevät kaikkien liikenteessä olevien autojen sijainnin kartalla reaaliajassa sekä kunkin auton sijainnin reitillä purkupaikkoineen. Kuljettajille voidaan lähettää tietoja paluukuormista ja muita viestejä. Kuljettajat käyttävät Celesta Mobile Web-sovellusta Android tablettitietokoneilla.

Kuljetusten seurantaratkaisu (Celesta Plan) on liitetty Ruukin  SAP –järjestelmään web service-rajapinnan kautta.

https://www.ruukki.com

 

”Nyt voimme lähettää asiakkaillemme tekstiviestein tiedon tarkasta toimitusajasta. Ajojärjestelijämme näkevät kartalla, missä alihankkijoidemme autot ajavat, ja voimme lähettää ja vastaanottaa viestejä heidän kanssaan. Tämä on ollut erittäin onnistunut projekti”.

Janne Latvala, Logistics Manager, Ruukki Construction
Sovelluskehittäjät ruukki koodi