Home

CASE VIVIDWORKS

VividWorks on oululaislähtöinen, kansainvälinen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa innovatiivisia visuaalisia myyntiratkaisuja eri toimialojen valmistajille sekä jälleenmyyjille.

”Meille Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Deveteamin ohjelmistosuunnittelijat ovat jo vuodesta 2012 olleet osana VividWorksin kehitysresursseja. Siitä lähtien heiltä on ollut vähintään yksi, yleensä useampia suunnittelijoita meillä täyspäiväisinä työntekijöinä erilaisissa työtehtävissä. Työtehtävät ovat vaihdelleet asiakasprojekteissa serveripään kehittämistehtävien, integraation, sekä ui- ja ux-suunnittelun välillä, useimmiten asiakasrajapinnassa. Projekteja on kertynyt jo useita kymmeniä.” toteaa CEO Miska Visuri VividWorksilta.

”Yhteistyö on sujunut hyvin, Sovelluskehittäjät Ryhmän suunnittelijat ovat integroituneet mainiosti kehitysprojekteihimme. Jopa niin hyvin, että nykyään ainoastaan palkkakuitista erottaa, että kyseessä on Sovelluskehittäjät Ryhmän työntekijä. Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.” kertoo Visuri. 

https://www.vividworks.com/

 

 

"Toiminnan ehdottomia vahvuuksia ovat olleet saatavuus ja joustavuus; paikalliselta toimijalta on aina saanut apua sitä pyydettäessä ja pieniinkin resurssitarpeisiin on suhtauduttu dynaamisesti ja joustavasti. Meille tästä yhteistyöstä ja toimintamallista on tullut pysyvä tapa toimia.”

Miska Visuri, toimitusjohtaja, VividWorks Oy