Home

CASE LAPPSET GROUP OY

Sovelluskehittäjät Ryhmä auttaa Lappset Group Oy:tä merkittävässä keräily- ja pakkausprosessin muutoksessa. Sovelluskehittäjät toimittaa Lappset Group Oy:lle Celesta tuotteeseensa pohjautuvan keräilyjärjestelmän, joka tukee Lappsetin toiminnan kehittämistä. Muutoksen tavoitteena on keräily- ja pakkaustoiminnan tehostaminen poistamalla turhia välivaiheita tuotteiden varastoinnin osalta.

Uusi järjestelmä auttaa tasapainottamaan eri työtehtäviä parantamalla työjonojen ohjausta ja seurantaa. Tämän avulla voidaan myös vähentää turhia työtehtäväkohtaisia odotustilanteita. Celesta -keräilyjärjestelmä helpottaa tuotteiden keräilyä ja pakkausta samalla mahdollistaen tuotteiden seurattavuuden niiden koko elinkaaren osalta.

Työntekijät tulevat käyttämään keräilyssä ja pakkaamisessa viivakoodinlukijalla varustettuja käsipäätteitä ja trukkeihin kiinteästi asennettuja päätteitä. Järjestelmä liitetään Lappset Groupin IFS -toiminnanohjausjärjestelmään API-rajapintojen kautta.

Rajapintaohjelmisto joustavalla palvelulla

”Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Deveteam Oy:n suunnittelijat ovat toteuttanut meille rajapintaohjelmiston, jolla haetaan www-sivuillemme tuoterekisteristämme tuotetietoja ja niihin liittyviä kuvia, piirustuksia ja ohjeita.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sovelluskehittäjät Ryhmän työhön ja tapaan toimia. Vaikka toimimme eri kaupungeissa, yhteistyömme on ollut sujuvaa puhelin- ja web-neuvottelujen kautta.”

Vesa Takala, IT Team Leader, Lappset Group Oy

https://www.lappset.fi

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sovelluskehittäjien työhön ja tapaan toimia. Vaikka toimimme eri kaupungeissa, yhteistyömme on ollut sujuvaa puhelin- ja web-neuvottelujen kautta.

Vesa Takala, lIT Team Leader, Lappset Group Oy