Home

CASE KESKO LOGISTIIKKA

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle” kertoo kehityspäällikkö Kauko Keskihannu Kesko Logistiikasta ja jatkaa ”Sovelluskehittäjät Ryhmän osaaminen ja pitkä kokemus logistiikan mobiiliratkaisuista ovat nopeuttaneet projektiamme”.

Kesko Logistiikan keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Toimittamallamme mobiiliratkaisulla Kesko Logistiikka ohjaa kotimaan jakelukuljetusten kuljetustehtävät kuljettajille ja kerää kuljettajien suoritteet reaaliaikaisesti. Kesko Logistiikan mobiiliratkaisu on käytössä lähes 300:lla sopimusautoilijalla, jotka tekevät noin 3500 asiakaskäyntiä päivittäin.

Kuljettajan mobiilisovellus sisältää lastaus-, purku- ja paluulogistiikan toiminnot. Kuljettajan sovellus toimii tiedonkeruulaitteessa. Ratkaisulla voidaan myös seurata yksilöllisellä SSCC-viivakoodilla varustettuja kuljetusalustoja. Mobiiliratkaisu keskustelee reaaliaikaisesti langattomien verkkojen kautta Kesko Logistiikan ajojärjestelyn työpöydän kanssa.

https://www.kesko.fi/yritys/kesko-logistiikka/

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle”

Kauko Keskihannu, kehityspäällikkö, Kesko Logistiikka
Kesko Logistiikka rekka