Home

CASE LOGISTIIKKA

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle” kertoo asiakkaan edustaja. Hänen mielestään ”Sovelluskehittäjien osaaminen ja pitkä kokemus logistiikan mobiiliratkaisuista ovat nopeuttaneet projektiamme”.

Järjestelmän keskeisin tehtävä on helpottaa logistiikkapalveluja asiakaskonsernin eri toimialayhtiöille ja ulkopuolisille yrityksille. Toimittamallamme mobiiliratkaisulla ohjataan kuljetustehtävät kuljettajille ja kerätään kuljettajien suoritteet reaaliaikaisesti. Ratkaisu on käytössä sadoilla sopimusautoilijoilla, jotka tekevät päivittäin tuhansia asiakaskäyntejä.

Kuljettajan mobiilisovellus sisältää lastaus-, purku- ja paluulogistiikan toiminnot. Kuljettajan sovellus toimii tiedonkeruulaitteessa. Ratkaisulla voidaan myös seurata yksilöllisellä SSCC-viivakoodilla varustettuja kuljetusalustoja. Mobiiliratkaisu keskustelee reaaliaikaisesti langattomien verkkojen kautta ajojärjestelijöiden työpöydän kanssa.

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä sekä milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle”

Asiakkaan kehityspäällikkö, Case Logistiikka
Rekka_testimonial-1