Home

CASE E.T. LISTAT OY

E.T. Listat Oy on ottanut käyttöön Sovelluskehittäjät Ryhmään kuuluvan Identoi Oy:n toimittaman reaaliaikaisen sisälogistiikan ratkaisun vuonna 2015.

 ”Jalostamme vuodessa keskimäärin 20 miljoonaa metriä rakennuslistoja, paneeleita sekä lattialautaa. Uudella sisälogistiikan ratkaisullamme voimme ohjata ja seurata asiakastilaustemme tuotantoa, keräilyä ja toimittamista läpinäkyvästi ”, kertoo Raine Luukko, E.T. Listat Oy:n toimitusjohtaja, ja jatkaa “Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on sujunut hyvin. He ovat nopeasti sovittaneet tuotettaan vastaamaan tarvettamme.”

E.T Listat Oy:n myynti näkee reaaliajassa asiakastilausten etenemisen tuotanto- ja toimitusketjussa. Tuotteiden valmistuminen höyläys- ja maalauslinjoilta luo järjestelmään automaattisesti siirtotehtäviä trukeille. Trukin kuljettajat näkevät joko kartalta tai listasta, millä tuotantolinjalla uusia siirtotehtäviä on odottamassa. Kuljettaja kuittaa kunkin siirtotehtävän aloittamisen ja päättämisen.

Asiakastilaukset kerätään ja toimitetaan kuljetussuunnittain. Varastomiehet keräävät asiakastilaukset modernissa logistiikkahallissa matalakerääjillä, joihin on asennettu 10” kosketusnäyttöinen tietokone ja langaton BT-viivakoodin lukija.  Järjestelmä kertoo kerääjälle, mistä varastopaikoista kerättävää tuotetta löytyy.

Rahtikirjat tullaan lähettämään liikennöitsijöille sähköisesti. Liikennöitsijä voi kuitata toimituksen asiakkaalle älypuhelimeen toteutetun kuljettajan käyttöliittymän kautta.

E.T. Listat Oy:n varastoratkaisu perustuu Sovelluskehittäjät Ryhmän selainkäyttöisiin Celesta Plan ja Celesta Mobile –tuotteisiin ja ratkaisu on liitetty iScala ERP-järjestelmään rajapinnan kautta. 

E.T.Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen ja -profiileiden sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta. E.T.Listat Oy valmistaa kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä (EM) tai vähäoksaisesta (VM) männystä. Yhtiö kehittää jatkuvasti tuotteitaan, seuraa sisustusalan trendejä ja materiaalien sopivuutta erilaisissa sisustuskohteissa. Yhtiö panostaa myös entistä tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään tuotantoteknologiaan. Yhtiö työllistää yli 100 alan ammattilaista ja vuoden 2014 liikevaihto oli noin 20 Meur.

Lisätietoja: Raine Luukko, toimitusjohtaja, E.T Listat Oy, etunimi.sukunimi@etlistat.fi

https://www.etlistat.fi/ 

”Jalostamme vuodessa keskimäärin 20 miljoonaa metriä rakennuslistoja, paneeleita sekä lattialautaa. Uudella sisälogistiikan ratkaisullamme voimme ohjata ja seurata asiakastilaustemme tuotantoa, keräilyä ja toimittamista läpinäkyvästi. Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on sujunut hyvin. He ovat nopeasti sovittaneet tuotettaan vastaamaan tarvettamme.”

Raine Luukko, toimitusjohtaja, E.T. Listat