Home

CASE DB SCHENKER

Olemme tehneet Celesta-sovelluksen merkeissä yhteistyötä DB Schenkerin kanssa jo yli 18 vuoden ajan. Android-käyttöjärjestelmällä reaaliaikaisesti toimiva Celesta on auttanut kuljetusten tehostamisessa sekä helpottanut logistiikan koordinointia.

”Kuljettajillamme on käytössä Celesta-mobiiliappi, joka kommunikoi oman tuotantojärjestelmämme kanssa. Ajojärjestelijämme pystyvät Celesta Plan -sovelluksella reaaliaikaisesti seuraamaan kartalta jokaisen automme sijaintia. Noutotilaukset sekä jakelutoimeksiannot lähetetään omasta tuotantojärjestelmästämme suoraan käsipäätteelle, josta kuljettaja saa ne reaaliaikaisesti.” kertoo Manager System Development Juha Uusitorppa DB Schenkeriltä.

Schenkerille Celestan reaaliaikaisuus onkin ollut tärkeä ominaisuus toiminnan tehostamiseen.

”Kun ajojärjestelijä laittaa kuljettajalle noutotilauksen tai jakelulistan, niin tieto päätyy kuljettajan päätteen ruudulle muutaman sekunnin vasteajalla. Tämä voi vähentää hukka-ajoa ja päästöjä sekä parantaa autojen täyttöastetta.” jatkaa Uusitorppa.

Schenkerillä on käytössään Zebra TC75x -mobiilipäätelaitteet, joihin kuljettajat saavat toimeksiannot.

”Kun siirryimme TC75x-laitteisiin ja Android-käyttöjärjestelmään, niin Celesta-mobiiliapin käyttö nopeutui  merkittävästi. Siitä saadaankin kuljettajilta paljon positiivista palautetta, kun jakelu- ja noutotilausten lataamista ei enää joudu odottelemaan.”

”Yhteistyömme Sovelluskehittäjät Ryhmän kanssa on jatkunut jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Olemme olleet tyytyväisiä; kun meille on esimerkiksi tullut uusia innovaatioita tai tarpeita, niin Sovelluskehittäjät on pystynyt ne toteuttamaan.” päättää Uusitorppa.

https://www.dbschenker.com

"Kun ajojärjestelijä laittaa kuljettajalle noutotilauksen tai jakelulistan, niin tieto päätyy kuljettajan päätteen ruudulle muutaman sekunnin vasteajalla. Tämä voi vähentää hukka-ajoa ja päästöjä sekä parantaa autojen täyttöastetta.”

Juha Uusitorppa, Manager, System Development, DB Schenker